Xolaris söker Systemutvecklare

Xolaris fortsätter att expandera och vi letar efter flera nya kollegor som vill vara med på resan och utveckla Xolaris produkter, är du en av dem?

Anställningsort: Luleå

Om Xolaris
På Xolaris tror vi att en stor portion av förtroende, lagarbete och innovation är grundläggande byggstenar för att lyckas i vårt uppdrag och påverka världen på ett positivt sätt. Utan förtroende kan det inte finnas något lagarbete, och utan lagarbete finns det ingen innovation. Även om vi är produktiva på egen hand är vi mer kreativa – mer innovativa – tillsammans.

Om rollen
Som systemutvecklare är du van att hantera nya situationer och utmaningar och du är en problemlösare av rang. Du letar alltid efter ett nytt, smartare sätt att arbeta mellan design, kod och tester i en snabb och agil miljö.

Som systemutvecklare ingår Du i Xolaris leveransorganisation och arbetar med produktutveckling och kundanpassningar i agila utvecklingsteam. Som systemutvecklare hos Xolaris förväntas du bidra med din erfarenhet inom hela systemutvecklingsprocessen.

För att lyckas som systemutvecklare hos Xolaris tror vi att du besitter följande färdigheter:

  • Java, Go, Python etc.
  • Docker, Nomad, Consul and Vault. Microservice design & cloud native thinking
  • Angular, Java Server Faces, Graphical design skills
  • Mobile App development
  • Cassandra, Kafka, Redis och Spark

Som person tror vi att du är nyfiken, resultatinriktad, strukturerad och van att arbeta tillsammans med kollegor i utvecklingsteam. Vidare tror vi att har ett pragmatiskt synsätt, du värdesätter ett öppet och prestigelöst klimat. För dig är det självklart att ha kul på jobbet och känna glädje när vi med banbrytande teknik hjälper våra kunder. Personlig mognad och ett genuint intresse för teknisk utveckling samt ständiga förbättringar tror vi också att du har. Du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Se våra filmer för att lära dig mer om två av våra produkter – Xolaris Eunomia och Xolaris CIWS. Vi hoppas att du är en av dem som vill fortsätta utveckla våra produkter, din egen kunskap och vara med i ett arbete som räddar liv varje dag. Spana även in vår senaste produkt produkt Xolaris REACT, en kommunikations- och analysplattform utvecklad för att hjälpa myndigheter att besegra pandemier.

Xolaris Eunomia
Xolaris CIWS

Låt oss träffas och se om vi matchar varandra!
Skicka din ansökan via e-post till freddie.rosenberg@xolaris.se senast 15 november 2020. För mer information eller frågor kontakta rekryterande chef Freddie Rosenberg, 070-200 60 70.

Share this:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Latest post
The board members of Xolaris Civil Security have appointed Mohsen Tavakol as the new Chief Executive Officer. Mohsen takes office 1st October 2021 and succeeds Amalendu Parasnis who returns to a former role in the company.
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By using our website, you accept these cookies.